Продукція

 

Пшениця

(2,3,4,5,6 клас)

ДСТУ 3768:2010

Кукурудза

ДСТУ 4525:2006.

Вологістьбазис 14%;

Сміттєва домішкабазис 2,0 %;

Зернова домішкамакс. 10 %;

Зокрема пошкодженні зернане більше 5,0%;

Зокрема биті зернане більше 5,0%

Соняшник

ДСТУ 7011:2009

Вологість6-8%;

Олійна домішка3,0%;

Зокрема пророслі зерна1,0%;

Сміттєва домішка1,0%;

Масова частка олії у перерахунку на суху речовину50,0%;

Кислотне число олії1,3

Ячмінь

ДСТУ-3769-98

Вологість14%;

Натура г/лмин. 620 г/л;

Сміттєва домішка2,0%;

Зернова домішка10%;

Зокрема битемакс. 5%;

Коліржовтий з різними відтінками

Соя

ДСТУ 4964:2008

Вологість базис 12,0%;

Сміттєва домішкабазис 2,0 %;

Білок (на суху речовину)базис 34,0 %, мін. – 30,0 %;

Олійна домішкабазис. - 18,0%, макс. - 20,0%;

Рапс

ДСТУ 4966:2008

Вологість8,0%;

Вміст смітної домішкидо 2,0%;

Олійністьмін. 41%;

Ерукова кислота макс. 2%;

Глюкозинолати макс 30мг/моль

Виготовляємо

Цукор

ДСТУ 4623:2006.

цукор-пісок - харчовий продукт, який відповідає ДСТУ 4623: 2006, який являє собою сахарозу у вигляді окремих кристалів, розміром від 0.2 до 2.5 мм, призначений для промислової переробки, для реалізації в торговельній мережі, та інших цілей. Білий, сипучий, масова частина сахарози не менше 99,75%.

Олія соняшна

ДСТУ 4492:2005

Олію соняшникову отримують з насіння соняшника українського походження. Олія соняшникова нерафінована реалізується переважно підприємствам харчової галузі, а також підприємствам хімічної, медичної промисловості. Поставки соняшникової нерафінованої олії здійснюються) в авто- і залізничних цистернах, які відповідають вимогам, встановленим для перевезення даного виду продукції.

Кислотне числобазис 4 макс. 6 мг КОН/г;

Перекисне числобазис 7 1/2 О ммоль/кг макс.9 1/2 О ммоль/кг;

Масова частка вологи і
летких речовинне більше 0,2%;

Масова частка мінеральних
оліймакс. 50 мг/кг;

Фосфорвмісні речовинибазис 0,6% макс. 1,0% (у переліку на стеароолеолецитин);

Масова частка не жирових
домішокмакс. 0,1%;

Кольорове числобазис 25 мг йоду

Соєва олія

Вільні жирні кислоти (у перерахунку на олеїнову кислоту)макс. 1,25%;

Кольорове числомакс. 50 мг йода;

Кислотне числобазис 2,0 макс. 2,5 мг КОН/г;

Перекисне числомакс. 3 ммоль/кг;

Масова доля вологи, летючих
речовин та нерозчинних
домішокмакс. 0,5%;

Масова частка не жирових
домішокмакс. 0,1%;

Фосфорвмісні речовинибазис 3,0 % макс. 5,0% (у переліку на стеароолеолецитин);

Температура спалаху масламін. 225 °С

Макуха соняшникова

ДСТУ 4492:2005

Кислотнене більше-30;

Перекиснене більше-12%;

Вологане більше-8,5;

Масова частка сирого жиру
у перерахунку на а.с.вне більше-10,0;

Масова частка сирої
клітковини на а.с.вне більше-20;

Протеїн на а.с.вне меньше 34;

Жмих соєвмй

Протеїнне менее-42,5;

Клітковинане более-7,0;

Уреази0,1-0,3;

Вологість7,0-10,0

Шрот соняшниковий

ДСТУ 4638:2006

Шрот отримують в результаті переробки соняшнику в процесі пресування та екстракції насіння.

Протеїнне менее-39%;

Клітковина23%;

Жир1,5%;

Вологість9-11%

Шрот соєвий

ДСТУ 4593:2006

Соєвий шрот є протеїновим компонентом комбікормів для тваринництва, птахівництва і рибних господарств. Високий вміст рослинного протеїну в соєвому шроті дозволяє заощадити на дорогих тваринних кормах і забезпечити тварин, птахів і риб високоенергетичним харчуванням.

Протеїнне менше 47%;

Клітковинане більше 3,5%;

Жирине більше 2,5%%;

Вологістьне більше 12,5%

Борошно

ДСТУ 46.004-99

Борошно пшеничне виробляється з м'якої пшениці або з додаванням до неї до 20% твердої пшениці. Характеризується високою поживною цінністю і легко засвоюється, містить велику кількість білка, вітамінів групи В, каротину, фосфору і магнію.

Борошно пшеничне призначена для виготовлення хлібобулочних, борошняних кондитерських і кулінарних виробів.